Om Bettina

Hvem er hende Bettina?

Ja, som du nok allerede har gættet, så er mit navn Bettina Møller Jensen – ekspert i Visionboards og Loven om Tiltrækning. Det jeg er mest kend for er at gøre Loven om Tiltrækning konkret og let at forstå.

Oprindeligt er jeg uddannet cand.ling.merc. i engelsk med bestalling som Tolk og Translatør, men endte ved et tilfælde i den finansielle sektor. Udover ualmindeligt mange arbejdsår, indenfor både salg, ledelse, rekruttering, medarbejder- og forretningsudvikling, har jeg en værktøjskasse fyldt med alskens forskellige uddannelser og kurser, heriblandt NLP Practitioner, Coach, og derudover, er jeg, som den eneste i Danmark: “Certified Law of Attraction Facilitator”. Certificeret og trænet personligt af den internationalt kendte “Law of Attraction” Guru, Michael Losier i Canada.

 

Hvad kan du hjælpe med, Bettina?

Helt konkret og lavpraktisk hjælper jeg dig med at ændre dit mind-set. Måden jeg gør det på er ved at lære dig konkrete og lavpraktiske værktøjer – der virker og giver dig resultater. Alle workshops, foredrag, kurser og coaching, som jeg tilbyder, tager udgangspunkt i at lære dig elementerne og processerne i Loven om Tiltrækning og hvordan du kan bruge dem bevidst, så du kan skabe dig det liv, du ønsker dig. Fokus er på at træne dig i, hvordan du selv bruger redskaberne, til at tiltrække mere af det du ønsker dig. Samt at lære dig, hvordan du flytter dit fokus fra alt det, som du ikke ønsker i dit liv, til det som du gerne vil have i stedet for.

Al min undervisning tager udgangspunkt i, at du selv arbejder med redskaberne, så du får det ind under huden. Når du går hjem efter et kursus eller en workshop, så ved du præcist, hvad du skal gå hjem og gøre. Og det samme gælder når du har 1:1 sessioner med mig.

I gennem årerne har jeg undervist i hundredvis af mennesker i hvordan Loven om Tiltrækning fungerer, og hvordan du bruger den bevidst – så jeg ved hvad jeg taler om. Min passion er Loven om Tiltrækning og undervisning, så når du deltager i mine kurser mv., så kan du forvente at mærke min begejstring og entusiasme for det jeg taler om.

Kurser og workshops i Loven om Tiltrækning kan hjælpe dig uanset om du er privat person eller en virksomhed. Redskaberne er universelle og kan implementeres i alle sammenhænge.

Eventyret venter derude ….. må jeg hjælpe dig med dit? Kontakt mig HER.

Kh

Bettina